Truppnytt 22/23: Forwarden kommer hem till moderklubben

Strömsbro IF är hans moderklubb och han har varit utlånad till oss under totalt 10 matcher under tiden han spelat juniorhockey i Brynäs. Nu tar han klivet ut i seniorhockeyn på riktigt och gör det med moderklubben. Välkommen tillbaka till Rallarbo, Adam Dahlström!

Du är tillbaka i moderklubben på riktigt nu, hur känns det?
– Det känns jättebra, det ska bli spännande och väldigt roligt att göra mitt första riktiga seniorår i min moderklubb.

För de som inte har koll på dig, hur skulle du beskriva dig själv som spelare?
– Jag skulle beskriva mig själv som en tvåvägsspelare med bra spelsinne, som kan användas i båda delarna av planen.

Vad har du för förväntningar på kommande säsong? 
– Jag förväntar mig en väldigt rolig säsong med ett lag som vill och ska vara med och slåss i toppen!

Sportchef Johan “Gnidan” Wennberg kommenterar det senaste nyförvärvet:
“Adam är en spelare jag har försökt få hit ett tag nu. Han är en kille som är användbar i alla situationer. En kille som ger allt för laget, både i offensiven och defensiven. Även han har Rallarbo som moderklubb, vilket är extra roligt!”