Hemmakväll och 2-OneNet AB nya partners till BoIS!

Mariestad BoIS kan idag stolt välkomna både Hemmakväll och 2-OneNet AB som nya partners! Både Hemmakväll och 2-OneNet AB kommer att synas i varsin tekningscirkel under kommande säsong. Hemmakväll kommer dessutom att synas på sargen i Mariehus Arena.

Det känns väldigt kul att välkomna två nya partners till Mariestad där vi hoppas på ett långt och framgångsrikt samarbete. Det känns extra kul att dessa företag direkt går in och vill synas på några av Mariehus Arenas bästa exponeringsytor det vill säga tekningscirklarna. Det känns också väldigt spännande att Hemmakväll kommer tillbaka till Mariestad i september och redan innan återlanseringen i stan väljer att samarbeta med oss. Detsamma gäller 2-OneNet AB som är ett nystartat IT-företag och direkt ser fördelarna med att samarbeta med Mariestad BoIS, säger Tobias Sandberg marknadschef hos Mariestad BoIS.

2-OneNet

2-OneNet är ett nyetablerat IT företag som har passion som ledord när det kommer till nätverk och IT. När det kommer till passion blir det aldrig bra utan helhjärtat engagemang, så som vi förväntar oss att spelarna ger allt för BOIS så ger vi allt för våra kunder.

Vad har då företaget att komma med? Vi har sedan tidigare designat lösningar för ett flertal olika typer av kunder. Bland annat svenska biltillverkare, där vi designade anslutningar mellan Kina och resten av världen med hjälp av SD-WAN, och såg till att dem hade säker kommunikation även på sina kontor och på sina försäljningsbutiker (ca 70 olika platser i dag och utökas ständigt), vi hjälpte även kommuner/skolor med deras säkerhetsfrågor, och tillverkningsindustrin där vi implementerar alla delar i vårt tjänstepaket.

Bland tjänsterna som vi erbjuder finns förutom design och arkitektur för SD-WAN även LAN, WiFi, fjärrarbete, kameror, sensorer för temp/fukt/luftkvalitet, API scripting, monitorering, drift, med mera. Vi är även återförsäljare för de flesta IT produkterna och har certifieringar inom Palo Alto och Cisco. Hör gärna av dig förutsättningslöst för att få hjälp att designa och lösa dina IT behov lokalt via en global leverantör.

Gå gärna in på https://www.2-onenet.com/ för mer information kring företaget och vad 2-OneNet kan erbjuda.

  Hemmakväll

Hemmakväll är en välkänd kedja som finns över stora delar av landet och är en av landets ledande butikskedjor inom godis och sötsaker. Tidigare har Hemmakväll funnits i Mariestad och kommer åter att öppna på Nya Torget i september. Det du som framtida kund kan göra redan nu är att gå in på Hemmakvälls hemsida och ladda ner appen och kolla igenom sortimentet och olika erbjudanden så du är redo när Hemmakväll slår upp sina portar i Mariestad till hösten.

Du kan även gå in på Hemmakvälls hemsida och klicka dig in på deras webbshop och beställa hem ditt favoritgodis redan idag! Bli även medlem i Hemmakvälls kundklubb för att få tillgång till medlemserbjudanden och poäng på alla dina köp.

Se till att våra partners får den uppskattningen dem förtjänar, så säg gärna till att du sett våra partners tillsammans med Mariestad BoIS.

Klicka gärna in på https://www.hemmakvall.se/ för att ta del av allt som Hemmakväll har att erbjuda och ladda upp inför öppningen i september.