Tim Kämpeberg klar för en fortsättning i Huddinge

Det börjar närma sig is-premiär för A-lag och övriga utövare i klubben. Nu står det även klart att Tim Kämpeberg fortsätter sin elitsatsning i klubben. 

 – Vi har haft en dialog sen i våras, tanken var att Tim skulle flytta utomlands för spel men nu blev det inte så av olika skäl. Tim har tagit bra kliv senaste säsongerna hos oss och det blir spännande att se honom ett år till. Tims storlek och förmåga att spela innanför cirklarna och framför mål är attribut vi har nytta av, säger Alexander Ytterberg 

 

Tim Kämpeberg kommenterar sin förlängning:
– Jag var sugen på att testa en ny utmaning med spel i något annat land än Sverige, men när det inte klaffade och jag blev kvar i Sverige så var förstavalet Huddinge. Det är en bra förening för utveckling och det finns stor revanschlusta efter förra säsongens uttåg. Jag känner några av nyförvärven sedan tidigare och vet att vi kommer bli en bra grupp denna säsong.

Här hittar du statistik om Tim Kämpeberg>>

Här kan du följa lagbygget 22/23>>