Carl Wassenius spelare vidare i Väsby

I samarbete med Mustonen & Hedlund Jurist- och Mäklarfirma kan vi idag glädjande presentera att fjolårets poängkung, Carl Wassenius fortsätter i Väsbytröjan ännu en säsong.

Carl hade en kanonsäsong i Väsbytröjan under den gångna och levererade verkligen på alla nivåer. Han kammade hem 53 poäng på 44 matcher i grundserien samt Allettan och fortsatte i samma goda stil även i kvalspelet där han låg bakom 15 poäng på 14 spelade matcher. Totalt under hela säsongen blev det hela 68 poäng vilket placerade honom på som trea totalt i hela poängligan för Hockeyettan.

Carl är avig, lurig och besitter såväl spel- som målsinne och det känns oerhört glädjande att vi får njuta av denna matchvinnare ännu en säsong i Väsbys ädla dress.

Sportchef Tom Tärnström om Wassenius förlängning med Väsby Hockey.

– I princip alla etablerade klubbar i Hockeyettan var ute efter honom men vi har hela tiden haft en god dialog som glädjande nog mynnat ut i att Wasse stannar. Han visade förra året att han är ren klass på denna nivå så självklart är det väldigt glädjande nyheter för alla oss som bryr sig om Vilda Väsby.

Vid pennan 

Krister Holmgren

Foto: Mikael Einarsson