PRESSMEDDELANDE från HHC: #48 Gustav Nielsen fortsätter i HHC!

Hudik Hockey har förlängt med egna produkten #48 Gustav Nielsen (B) i ytterligare ett år.

Fotograf: FlyWood Studio.

– Gustav är en allround back och det är självklart mycket roligt att han är en kille från Hudiksvall. Han är mycket seriös och har blivit en kulturbärare i HHC, säger Lars “Lillis” Lövblom, sportchef HHC.

Gustav noterades förra säsongen för +39 i +/- på 58 matcher.

– Vi hade en otroligt bra och rolig grupp förra säsongen allt från spelare till ledare och alla runt laget. Tyvärr fick vi inte det slutet alla hoppades på. Därför har jag både jag och föreningen en stor revanschlust. Vi är verkligen på rätt väg och denna säsong är det vår tur att lyckas. Hoppas vi syns på Holmen Center i vinter, säger Gustav.

Biljetter till Brynäs-Timrå 16/8 på Holmen Center hittar du HÄR.