Sundsvall Hockeys insamling till Joakim Mattsons familj

Sundsvall Hockey startar en insamling för tidigare Sundsvallsspelaren och lagkaptenen Joakim Mattsson med respektive Elina Larsson.

Den 13:e juni föddes deras son Leo med den dödliga och obotliga sjukdomen Junctional epidermolysis. Sjukdomen innebär kortfattat att det saknas ett protein som binder ihop hudlagren med varandra och därmed bildas blåsor och öppna sår. Sjukdomen gör att de har svårt att hålla Leo och kläder måste vändas ut och in så att inte sömmar ligger mot kroppen. Det finns ingen behandling mot sjukdomen och de har fått det fruktansvärda beskedet att sjukdomen kommer att ta Leo ifrån dem. Hur lång tid Leo har kvar att leva vet de inte.

https://www.aftonbladet.se/family/a/662yoo/epidermolysis-bullosa-lider-av-den-varsta-formen

Joakim och Elina är båda sjukskrivna och i denna tuffa situation vill vi på Sundsvall Hockey starta en insamling för att täcka de intäkter som går förlorade och skicka familjen all styrka vi kan uppbåda. Alla bidrag är välkomna, stora som små. Med all kärlek, Sundsvall Hockey.

TILL INSAMLINGEN