Målvaktsparet i träning med Frölunda HC

Våra målvakter Victor Johnson och Viggo Andrén befann sig igår i Göteborg för att träna med Frölunda HC.

Tillsammans med målvaktstränare Adam Lundh, med ett förflutet i Frölundas organisation reste trion till Göteborg för att träna på absolut elitnivå.

En inspirerande dag med många nya erfarenheter. Oerhört kul att få vara del av en verksamhet i världsklass för en dag, säger Victor Johnson.

Viggo Andrén som är hos oss på lån från just Frölunda hade följande att säga om dagen.

Rolig och lärorik dag för oss alla. Det är skönt att köra igång säsongen på bästa sätt och extra kul att få göra det i min hemstad, det finns många bra saker att ta med sig till den dagliga verksamheten i TAIF.

Adam Lundh, målvaktstränare Tranås AIF:

Jag jobbade i Frölunda 2010-2018 och nu när Viggo blev klar för oss så kändes det både roligt och naturligt att göra ett besök i Göteborg och Frölunda Campus. Vi startade dagen med målvaktsträning på den Lilla träningsrinken tillsammans med A-lagets målvaktstränare Kristoffer Martin. Då den ena A-lagsmålvakten behövde vila så fick Viggo och Victor sedan vara med på den ordinarie A-lagsträningen vilket självklart både var en lärorik och rolig erfarenhet för våra målvakter. Dagen avslutades med en rundvandring och lunch i Frölundaborg.