Storpublik på Vikings Ispremiär

Under måndagskvällen var det Ispremiär för Nybro Vikings representationslag i Liljas Arena. Det var en välbesökt ispremiär med drygt 700 åskådare på plats!

På isen inleddes kvällen med presentation av samtliga spelare och ledare i Nybro Vikings representationslag. Glenn Adolfsson höll som vanligt i taktpinnen och presenterade spelare efter spelare som alla fick ta emot publikens jubel. Dessutom fick utespelarna lägga varsin straff mot målvakterna Robin Johansson och Pontus Eltonius. Efter presentation och straffar följde en kortare uppvärmning och sedan drygt en halvtimmes internmatch. Samtliga spelare fanns med på isen.

Nybro Vikings tackar kvällens besökare och hälsar också varmt välkomna till den första träningsmatchen som spelas mot IF Troja/Ljungby onsdag den 17 augusti kl. 19.00 i Liljas Arena. Vi återkommer med biljettinformation och vad som gäller för träningsmatcherna under tisdagen.

Se hela livesändningen från Ispremiären här: