Truppnytt 22/23: Nytt på backsidan

Efter att Niclas Svedberg valt att satsa på en civil karriär har vi varit på jakt efter en ny back. Vi har nu hittat 20-årige Joebe Martin som senast kommer från spel med Karlskrona HK. Svenskamerikanen har HV71 som moderklubb och har förutom Karlskrona även representerat Oskarshamn och HC Dalen. Varmt välkommen till Rallarbo, Joebe!

Vad fick dig att välja spel med Strömsbro kommande säsong?
– Jag fick ett erbjudande relativt sent på sommaren att spela för Strömsbro och det kändes alldeles för bra för att tacka nej. Har bara hört bra saker och Strömsbro som förening och ser fram emot att ansluta till laget!

Hur skulle du beskriva dig som spelare?
– Jag skulle säga att jag är en fysiskt defensiv back men besitter också en del offensiva kvaliteter. Jag gillar att spela tufft och göra allt som krävs för att vinna matcher.

Vad har du för förväntningar på kommande säsong?
– Som nybliven senior hoppas jag på en lärorik säsong med bra hockey. Jag hoppas också på att vi som lag kan ge allt för att vara ett topplag i serien och komma så långt som möjligt denna säsong!

Sportchef Johan ”Gnidan” Wennberg kommenterar det senaste nyförvärvet:
”En tvåvägsback som är fysisk med en bra skridskoåkning. Det ska bli spännande att se honom på Testebo i vinter!”

Vi passar även på att tacka Niclas Svedberg för sin tid i Strömsbro IF och önskar honom ett stort lycka till i sin civila karriär!