Huddinge nästa!

Uppladdningen inför seriestarten rullar vidare. På onsdagskvällen gästar Väsby seriekollegan Huddinge i Björkängshallen. 

Försäsongspremiären mot Hanviken förra veckan slutade med en uddamålsförlust (1-2) efter förlängning.

I kväll spelar a-laget sin andra träningsmatch under försäsongen. Denna gång är det Huddinge som står för motståndet – och det blir ännu en bra värdemätare för Väsbys del.

Huddinge har som brukligt rustat sitt lag, vilket lär ta föreningen till ännu ett allettan-äventyr när grundserien är summerad.

Laget har en stark målvakts- och backbesättning, och offensivt sett är fjolårets spetsar kvar till mångt och mycket.

Huddinge har även sett till att föryngra sitt lag. Trots det är åldermannen Björn Jonasson föreningen fortsatt trogen.

Kvällens motståndare har spelat två matcher hitintills.

I den första matchen, då laget förlorade mot Segeltorp, ställde man över flera av de tongivande spelarna.

Men i söndags, när de spelade sin andra match, så var de flesta spelarna med. Då hade de inga problem att vinna över Nyköping.

Efter två perioder ledde de med hela 5-0. I den sista perioden slog de av på takten och Nyköping kunde då snygga till siffrorna genom att göra tre mål.

Med det sagt så får Väsby säkert en tuff uppgift i Björkängshallen. Det kommer att bli lite annorlunda formationer mot senast men alla i truppen, förutom Pontus Karlsson som är sjuk, kommer att spela.

Huddinge har meddelat att de inte kommer att sända matchen, så den som vill veta hur det går får bege sig till Stockholms södra förorter.

Matchstart: 19.00.

Vid pennan:

Krister Holmgren