Vinst i första träningsmatchen

Den första träningsmatchen skulle bli en målsnål tillställning. Inte förrän i den tredje perioden skulle Strömsbro spräcka målnollan, både för sig själva och i matchen. Man hade dock chansen innan när Abbe Broberg blev upphakad när han var fri framför Lindlövens målvakt, och Strömsbro blev tilldelad en straff som målvakten räddade. Men när gästerna fick chansen i numerärt överläge kunde Mikael Hansson överlista målvakten när han gjorde sitt första mål i Strömsbrotröjan. Därefter ökade Strömsbro på till 0-2 kort därefter när Philip Hägerström kom fri och bjöd på en riktig delikatess. Men hemmalaget skulle även de hitta in i målprotokollet till slut när de reducerade till 1-2. Dock kom man inte närmare än så och Strömsbro kunde därmed vinna matchen.

Nästa träningsmatch spelar vi den 14 september när Wings HC Arlanda gästar oss.

Lindlövens IF – Strömsbro IF 1-2 (0-0, 0-0, 1-2)