Ska Enköping spräcka förlustsviten mot Lindlöven?

Både revansch och även chansen att spräcka en mindre smickrande förlustrad står på spel för Enköping i kvällens träningsmatch mot Lindlöven hemma i Bahcohallen. 

TV: Se Enköping-Lindlöven live kl 15:50 >>

För två veckor sedan möttes Enköping och Lindlöven i Lindesberg och då kunde hemmalaget vinna med 5-2. Lägg till att båda seriematcherna ifjol (i norra vårserien) samt båda träningsmatcherna ifjol också gick till Lindesbergslagets favör, så är vi uppe i minst fem raka.

Revansch som heter duga, lär ju vara parollen för Enköping till kvällens match.

Sedan senaste matchen har Lindlöven förlorat mot Strömsbro med uddamålet, 1-2, medan Enköping hemmabesegrat Surahammar med 3-2.

Förhoppningsvis är Enköping mera på tårna från start i kvällens match. Senast stod det 2-0 till Lindlöven efter bara ett par minuters spel och det lär ju inte fungera om det ska bli någon framgång ikväll.

Det ska också bli intressant att se om Bailey Conger, ESK:s amerikanska nyförvärv, växer in ännu mera i spelet på stor plan. Hans första match, senast mot Surahammar, var han första på stor rink.

Frågan är också om kedjan med Emil Lindqvist, Tobias Smids och Simon Sjöberg kan ta vid där man slutade senast, det vill säga för hemmalaget som en mycket intressant och för motståndarna mycket jobbig kedja att möta.

Enköping erbjuder fri entré till Bahcohallen för alla sina försäsongsmatcher.

 

ESK – Lindlöven
Bahcohallen
2022-09-11 kl 16:00
Livesändning >>