Piteå Hockey laddar för DM

Efter höstens inledande försäsongsmatcher med idel segrar så laddar de regerande mästarna Piteå Hockey om och fortsätter försäsongen med Norrbottens DM-kval. Ett kval där en final mot de topptippade SHL-laget Luleå Hockey står på spel. 

Idag, fredag, så inleds resan norrut med destination Gällivare där DM-spelet inleds med match ikväll mot Kalix i Gällivare Is-och evenemangsarena för att sedan fortsätta med matcher lördag och söndag i Kiruna mot de båda Kirunalagen.

Matchtider:

Fredag 16/9 Kalix HC – Piteå Hockey 19:00 

Lördag 17/9 Piteå Hockey – Kiruna AIF 17:30

Söndag 18/9 Kiruna IF – Piteå Hockey 16:00

 

För er som inte har möjlighet att se matcherna på plats så finns det möjlighet att se dom här:

Kalix HC – Piteå Hockey

Piteå Hockey – Kiruna AIF

Piteå Hockey  – Kiruna IF