Seriepremiären närmar sig – Biljetterna är släppta!

Seriepremiären i Liljas Arena närmar sig! Biljetterna är släppta till Nybro Vikings samtliga hemmamatcher i Hockeyettan Södra. Boka din biljett redan idag!

På fredag den 30 september är det seriepremiär i Hockeyettan Södra för Nybro Vikings som gästas av Karlskrona HK i Liljas Arena. Biljetter till matchen och resterande hemmamatcher i grundserien finns nu att köpa genom att klicka här!

I samarbete med McDonalds i Nybro har vi döpt om sittplatssektion E i Liljas Arena till McDonalds Familjeläktare. Alla barn upp till och med 12 år som har sittplats på sektion E kan visa upp biljetten på McDonalds i Nybro under matchdagen som biljetten gäller och få ett Happy Meal helt gratis!

För barn och ungdomar som har fri entré är det viktigt att man tar ut en biljett vid matcher det väntas mycket publik.

Om du med säsongskort vid någon enstaka match inte kan gå så är Nybro Vikings tacksamma om du meddelar detta genom att mejla Johan Hermansson.

Arenahyllan har fått en uppfräschning under sommaren. Boka matchvärdskap, mat och dryck, loge eller de nya platserna på balkongen genom att kontakta Pontus Skruvik Nilsson, tel 076 035 26 66.

Sugen på att besöka Medlemsbaren Viking Bar under Vikings hemmamatcher? Bli medlem i Nybro Vikings på ett smidigt och snabbt sätt genom att klicka här!

Även under säsongen 2022/2023 hittar du medlemskort och säsongskort i Nybro Vikings appen som finns att ladda ned via App Store och Google Play. Vid frågor kan du kontakta Johan Hermansson på kansliet, tel 070 482 35 70 alt. mejla Johan.