Jonas Nyman klar för Vikings!

Nybro Vikings representationslag kan presentera ett nyförvärv i form av en forward. Det är Jonas Nyman som har skrivit på ett kontrakt över säsongen 2022/2023.

Jonas Nyman är klar för Nybro Vikings. Nyman kommer senast från två säsonger hos Vikings seriekollegor Vimmerby HC och KRIF Hockey. Jonas, som är fostrad i Färjestad BK, har även representerat bland annat Skövde IK i Hockeyettan. Den förra säsongen i KRIF blev det totalt 36 matcher och 23 poäng, fördelat på 10 mål och 13 assist.

– Det känns väldigt kul att komma till Nybro! Det är en förening som satsar framåt och ett lag som har gått bra väldigt länge. När möjligheten dök upp för mig att vara med på denna resan så blev jag verkligen taggad. Jag kommer till Nybro med stora förväntningar på både laget och mig själv, jag vill vara med och bidra!, säger Jonas.

Klubbchef Rasmus Aro om nyförvärvet:
– I och med att Markus Ruuskanen inte är kvar så stod vi på tolv forwards och att vi kunde lösa en forward av Jonas kvalité så snabbt känns väldigt bra. Nyman är rapp på skridskorna och skicklig med pucken. Han är redan på plats i Nybro och gör sitt första träningspass under torsdagseftermiddagen.

Varmt välkommen Jonas!