Är du intresserad av att hjälpa till med matcheventet vid A-lagets hemmamatcher?

Vi behöver bli fler och söker därför DIG som vill hjälpa till med matcheventet vid A-lagets hemmamatcher 2022/2023!

Vi är nu i behov av publikvärdar, någon som vill sköta vår stora medieskärm samt att det även kan finnas andra intressanta arbetsuppgifter som kan bli aktuella. Man behöver kunna vara på plats ca 1 timme innan, under samt en stund efter match.

Vårt mål är att alltid ge publiken och lagen en positiv upplevelse och bästa möjliga service vid varje hemmamatch. Därför söker vi nu DIG som är positiv, utåtriktad och gillar mötet med människor.

Att arbeta med matcheventet är roligt, givande och väldigt uppskattat, både från klubben och publiken. Vi som jobbar runt matcherna sätter ett högt värde på glädje och gemenskap.

Arbetet är inte ekonomiskt ersatt men däremot får du mat och fika i samband med matcherna samt känna en gemenskap och massor av erfarenhet du har med dig vidare i livet. Erfarenheter som vi kan intyga och dokumentera i ditt CV om du så önskar och behöver.

Vill du träffa folk och se på hockey samtidigt? Då är detta något för DIG! Du kan vara studerande, pensionär eller helt enkelt bara vem som helst som vill göra något kul och meningsfullt på din fritid.

Är du intresserad av att bli en del av Huddinge Hockey?

Anmäl ditt intresse genom att skicka ett mejl, innehållande namn och telefonnummer till [email protected] så återkommer vi till dig eller så ringer du till Palle Liukkonen på kansliet, 073 – 985 86 35 så berättar han mer.  

Vid intresse, vänta inte för länge, första hemmamatchen spelas söndag 2/10.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!