Förlust i sista träningsmatchen

Den sista träningsmatchen blev en målsnål historia som gästerna gick segrande ur med 0-1.

Strömsbro tog tag i taktpinnen direkt i inledningen av matchen, men trots att både hemma- och bortalaget fick chansen i ett varsitt powerplay förblev den första perioden mållös.
I den andra perioden höjdes tempot och intensiteten och det var hemmalaget som även här styrde spelet mestadels, men när gästerna fick chansen i numerärt överläge kunde man överlista Victor Eriksson i Strömsbromålet efter bara sex sekunders spel i PP och vi hade 0-1 på tavlan.

Spelet böljade fram och tillbaka i den sista perioden. Lindlöven hade chans att utöka sin ledning flertalet gånger men Victor Eriksson spelade stabilt i målet. Med cirka två minuter kvar av tredje perioden tog hemmalaget en timeout och man plockade även målvakten för att få spela sex mot fem i jakten på en kvittering, men tiden rann iväg och Lindlöven tog hem segern i den sista träningsmatchen med det enda målet som föll i matchen i den andra perioden.

Strömsbro IF – Lindlövens IF 0-1 (0-0, 0-1, 0-0)