Tre Kronors Hockeyskola – start lördag 1 oktober

Inför säsongen 2022/2023 bjuder Hudik Hockey, HHC, in alla barn från 5 år, att lära sig åka skridskor samt prova på leken med klubba och puck. Vi startar dessutom nu upp en flickgrupp.

HHC följer Tre Kronors ishockeyskolas riktlinjer för att barnen ska få en så bra start som möjligt på sin ishockeyresa.

Lördagen den 1 oktober mellan kl 12:00-13.20 har vi vår första träff, en prova-på-dag. Då kan ni bekanta er med vår fina ishall, åka skridskor samt träffa ledare/spelare i vår förening. Det är även lördagar kl 12:00-13.20 som gäller framöver.

Om ni har förhinder aktuellt datum är ni alltid välkomna någon annan dag under säsongen, då ishockeyskolan håller på fram till och med mars.

Alla barn är välkomna oavsett bakgrund eller skridskokunskap.

Flickgruppen kör alltså samma dagar och tid, lördagar kl 12:00-13:20 med start 1/10.

Flickor i alla åldrar är välkomna. Magnus Lindfors, spelare i J18, och Tilde Wallner, tidigare spelare i HHC, nu fotbollsspelare i Team Hudik Dam, kommer att vara ledare för er tjejer som är nyfikna att testa på hockey.

Mer information om tider kommer ni att få på startdagen.

Utrustningskrav:

Skridskor, hjälm och halsskydd är utrustningskrav för att delta i Tre Kronor ishockeyskola. Det är möjligt att låna utrustning, men önskvärt är att de barn som vill delta har egna skridskor. Möjligheten att låna skridskor är begränsad, men det kan även finnas möjlighet att låna på Fritidsbanken, Köpmanbergsvägen 1.

Vantar/handskar är bra att ha då det kan vara kallt i ishallen.

Anmäl dig här: https://trekronorshockeyskola.se/register/442

Kontaktperson Jennie Blomstrand, Ungdomsansvarig, 070-5174832[email protected]

Varmt välkomna alla barn och föräldrar hälsar Tre Kronors Hockeyskola HHC!