Tomt på kontot inför fredagskvällens derby

Efter två omgångar är det tomt på såväl poäng- som målkontot hos Enköpings SK. Till fredagskvällens derby mot Wings hemma i Bahcohallen finns således flera nollor att spräcka, men man möter samtidigt ett Wings som imponerat i serieupptakten och som hittills är obesegrade.

Streama matchen ESK-Wings >>
Köp entrébiljett >>
Lineup & matchhändelser >>

Båda Enköpings matcher hittills har slutat med 0-3-förluster. I premiären borta mot Visby/Roma föll man dock med flaggan i topp då man till stora delar var det spelförande laget i matchen och avgörandet till gotlänningarnas favör kom inte förrän i slutfasen av matchen.

Hemmapremiären senast mot Väsby var inte fullt lika bra, men ESK var alls inte avhängda och man kan bara leka med tanken hur matchbilden mot slutet sett ut om man fått utdelning på ett eller ett par av de målchanser man brände i den matchen.

Såklart tufft att inleda med två nollor men man vet samtidigt att man nu mött de två lag som tippas högst i förhandsdiskussionerna.

Redan i den tredje omgången stundar säsongens första Upplandsderby. ESK tar på fredagskvällen emot Wings HC Arlanda hemma i Bahcohallen. Wings är ännu obesegrade efter att ha övertidsbesegrat Huddinge i premiären och sedan knäppt Hanviken redan i ordinarie tid i onsdags.

Enköping har en DJ på plats i hallen och har även aviserat premiär för ett helt nytt ”intro” i samband med att spelarna gör entré på isen.


MATCHEN: ESK Hockey – Wings HC Arlanda
PLATS: Bahcohallen, Enköping
DAG & TID: Fredag 7/10 kl 19:00

FÖRKÖP BILJETT >>
STREAMA MATCHEN>>
LINEUP, STATISTIK & MATCHHÄNDELSER >>


Vi kan också erbjuda följande två erbjudanden, där du samtidigt är med och stöttar ESK Hockey:
Köp säsongskort >>
Abonnemang på Hockeyettan Live >> 
(Välj ESK i listan över klubbar)