Förlust borta mot Väsby

Väsby vann dagens bortamatch med 4-1. Ende målskytt för oss blev Abbe Broberg.

Det var en bättre inledning Strömsbro bjöd på i jämförelse med tidigare matcher, men trots det var det hemmalaget Väsby som skulle hitta in i målprotokollet först till 1-0. Strömsbro hade chanser till kvittering, bland annat en träff i stolpen under den första perioden.

Istället var det hemmalaget som skulle öka på sin ledning till 2-0 i den andra

perioden genom Filip Rydström, och man fortsatte även att producera i den sista perioden. 3-0 kom innan gästerna kunde få in en reduceringspuck genom Abbe Broberg när han kom på ett friläge och gjorde sitt första mål för säsongen. Men närmare än så kom man inte, och Tobias Liljendahl kunde fastställa slutresultatet till 4-1 med knappt två minuter kvar av matchen.

Väsby IK HK – Strömsbro IF 4-1 (1-0, 1-0, 2-1)
Skott: 32-29 (6-7, 14, 16, 12-6)
Utv: 10-8 (0-0, 8-6, 2-2)

1-0 (07:23) Calle Åsell (Mikael Lengmo, Filip Rydström)
2-0 (33:08) Filip Rydström (Axel Olsson)
3-0 (47:41) Rasmus Sörgardt (Elias Ewertzh)
3-1 (51:49) Abbe Broberg
4-1 (57:37) Tobias Liljendahl (Carl Wassenius, Nicklas Nousiainen)

Nästa match spelar vi på onsdag den 26 oktober, också den på bortaplan, mot Wings HC Arlanda  med start 19.00.