Matchdag: HC Dalen hemma

Vi välkomnar er idag till fredagsfest i Stiga Arena när HC Dalen kommer på besök.

Efter två sämre insatser gäller det idag att studsa tillbaka, matcherna mot Dalen tenderar att bli intensiva och tuffa. Tranås AIF gör en förändring sedan sist, där Victor Johnson tar plats mellan stolparna. I övrigt samma manskap, förhoppningen är att de frånvarande spelarna Anders Skoog, Pontus Eklöf och Gabriel Eklund är redo för spel igen efter det lilla uppehållet som väntar efter dagens match. Om huvudtränare Arto Miettinen är tillbaka i båset ikväll är i skrivande stund oklart.

Det är en tuff och rolig match som väntar, vi känner revanschlusta och alla måste helt enkelt upp några procent i kapacitet. Kampviljan och det fysiska spelet måste upp, det är något vi pratar mycket om, säger Andreas Högosta.

TAIF-Rummet håller öppet från 17.00 för medlemmar i Flying Cranes, är du inte medlem kan du bli det här. Idag gästas vi också av Norraby krogs foodtruck. Du som förbokat mat betalar i TAIF-rummet och får en matbiljett. För dig som vill äta i pauserna gäller betalning i trucken.

 

Glöm inte att köpa Halva Potten lotter. Vi säger stort grattis till Cecilia Nilsson som senast tog hem potten på 3 230kr.

Läs mer om halva potten här

Välkomna till Stiga Arena!