Storseger hemma mot Segeltorp

Det blev en storseger hemma mot Segeltorp idag med 6-0, efter bland annat två mål vardera från Emil Lindgren och Philip Hägerström. Oskar Spinnars Nordin gjorde en stabil insats i målet och motade 33 skott.

Hemmalaget inledde piggt men det var gästerna som skulle skapa den första riktigt heta målchansen när man kom på ett friläge men pucken gick inte in bakom Oskar Spinnars Nordin i Strömsbromålet. Även hemmalaget skulle skapa målchanser, bland annat i ett två mot ett-läge och man hade även chansen i numerärt överläge men den första perioden förblev mållös.

Hemmalaget drog på sig flera utvisningar under den andra perioden, och gästerna Segeltorp hade chansen i spel fem mot tre i nästan två minuter utan att få in pucken. Kort efter att Rallarbo blivit fulltaliga igen vände spelet och Emil Lindgren överlistade Carl Malmqvist i Torpetkassen och gav därmed hemmalaget ledningen med 1-0.

I inledningen av den tredje perioden fick hemmalaget islossning direkt. Redan efter en minut ökade Mikael Hansson på till 2-0 via köksvägen efter slappt försvarsspelet från Segeltorp. Knappa två minuter senare var det dags igen när Rasmus Ulander, vanligtvis i Strömsbro’s J20-lag, på knä trädde in pucken bakom Carl Malmqvist. Strömsbro var inte nöjda där utan fortsatte med målskyttet. Det var Mikael Hansson var sugen på fler mål men då var Malmqvist med på noterna. Istället var det Philip Hägerström som slog in returen till 4-0 och det var en tung uppförsbacke för bortalaget. Jobbigare skulle det bli, när Abbe Broberg tog in pucken i offensiv zon och sedan passade Philip Hägerström som gjorde sitt andra mål för dagen. I slutminuterna fick Strömsbro ett numerärt överläge och det förvaltade man väl när även Emil Lindgren gjorde sitt andra mål för dagen på en retur till 6-0 vilket också blev slutresultatet, mycket tack vare en storspelade Oskar Spinnars Nordin i Strömsbromålet som motade de 33 puckar han fick emot sig.

Strömsbro IF – Segeltorps IF 6-0 (0-0, 1-0, 5-0)
Skott: 32-33 (11-8, 8-15, 13-10)
Utv: 8-6 (0-2, 8-0, 0-4)

1-0 (36:55) Emil Lindgren (Jonathan Backlund)
2-0 (41:04) Mikael Hansson (Viktor Svensson)
3-0 (42:42) Rasmus Ulander (Jonathan Backlund, Adam Deutsch)
4-0 (43:54) Philip Hägerström (Mikael Hansson, Abbe Broberg)
5-0 (50:22) Philip Hägerström (Abbe Broberg, Adam Deutsch)
6-0 (58:47) Emil Lindgren (Viktor Ehn, Adam Deutsch) PP1

Highlights från matchen hittar ni här.

Nästa match spelar vi den 18 november när vi gästar Visby/Roma på bortaplan.