Fredagsfest mot Visby hemma i Bahcohallen

Tanken är att Enköping ska bjuda på en riktig fredagsfest hemma i Bahcohallen när tabelltvåan Visby/Roma kommer på besök på fredagskvällen. Men till det krävs en betydligt bättre insats än senast då man förlorade stort mot Väsby.

Matchen streamas på Hockeyettan Play. Köp matchen separat eller teckna ett prisvärt abonnemang utan bindningstid för 149 kr/månad. Välj ESK i listan över klubbar så är du samtidigt med och stöder oss >>

Enköping utgjorde en blek figur i söndags när man förlorade med hela 8-1 borta mot serieledande Väsby. Nu ställs man mot tabelltvåan Visby/Roma, en ny tuff motståndare där det garanterat inte håller att inte bjuda upp till kamp.

Båda lagen hade spelledigt i veckan och Visby kommer närmast från en fin 4-1-seger hemma mot Hanviken förra fredagen inför över 700 hemmafans. Gotlänningarna har bara två förluster under ordinarie tid noterade på sina tio spelade matcher och är fin tvåa i tabellen.

Enköping, som har en match mindre spelad, har bara tre segrar och har blandat och gett ganska friskt i prestationerna under den första halvan av grundserien. I sina bästa stunder ser det riktigt bra ut men akilleshälen är målproduktionen. Bara 17 mål har det blivit framåt hittills, vilket är 1,89 mål per mach i snitt.

Som vanligt vid fredagsmatcher försöker ESK bjuda till lite extra på arrangemanget. Även den här gången har man anlitat DJ Buskenström för musiken i hallen före och under matchen, vilket varit ett uppskattat inslag vid tidigare tillfällen.


MATCHEN: ESK Hockey – Visby/Roma HK
PLATS: Bahcohallen
DAG & TID: Fredag 11/11 kl 19:00

FÖRKÖP BILJETT >> 
STREAMA MATCHEN>>
LINEUP, STATISTIK & MATCHHÄNDELSER >>


Erbjudande där du samtidigt är med och stöttar ESK Hockey:
Abonnemang på Hockeyettan Play >> 

(Välj ESK i listan över klubbar så stöder du oss)