Sebastian Kaijser klar för Sundsvall Hockey

Sebastian Kaijser är klar för Sundsvall Hockey, 24-åringen har skrivit på ett kontrakt på 1+1 år.
Sebastian är fostrad i Stocksunds IF men spelade juniorhockey i Timrå. Han har stor erfarenhet och spelat över 100 matcher i Hockeyallsvenskan. Kaijser har 69 framträdanden i Hockeyettan och gjort 78 poäng.
Sebastian kommer närmast från spel med Ferencvárosi TC i Ungern. Innan det spelade han för Tingsryd i Hockeyallsvenskan.
Jag ser fram emot att komma upp till Sundsvall och hjälpa laget att vinna matcher. Redan efter första samtalet med Steen kände jag en inspiration att få komma tillbaka till Sundsvall men denna gång spela för laget i stan. – Sebastian Kaijser
Sebastian har en hög hockeyintelligens. Han är väldigt all-round i sitt spel både med och utan puck och kan användas i alla situationer. Det vi verkligen gillar med Sebastian är hur rak han är och tävlingsinstinkten han har, en väldigt nyttig spelare i att växa vårt spel och i omklädningsrummet. Jättekul att välkomna honom tillbaka till stan. – Alexander Steen
Varmt välkommen till Sundsvall Hockey och Sundsvall, Sebastian!