Övertidsseger mot Visby

Med 2-2 efter full tid fick matchen tas till förlängning och där var det Adam Dahlström som satte den avgörande pucken och gav Strömsbro två poäng.

Det var en förstaperiod som inte bjöd på något vidare uppstyrt spel från något av lagen. Man sköt få skott trots ett varsitt numerärt överläge och perioden förblev mållös. Desto mer fart och spel blev det i den andra akten. Gästerna tog ledningen efter knappa tre minuters spel när Emil Lindgren var sist på en retur nära målvakten. Visby var nära kvittering på en kontring och man tog därefter över spelet mer och mer vilket också skulle visa sig i målprotokollet. 1-1 kom också det genom en retur och efter ungefär halva perioden spelad tog man också ledningen med 2-1 när Justus Mikkonen skickade iväg en puck från slottsposition som gick in bakom Victor Eriksson.

Gästerna studsade dock tillbaka och i den tredje perioden fick man in en kvitteringspuck när Mikael Hansson snappade upp pucken och fick iväg ett kvickt avslut till 2-2. Det skulle visade sig bli ett viktigt mål, eftersom 2-2 stod sig vid full tid och förlängning då väntade. Där behövde Strömsbro bara en och en halv minut på sig för att avgöra. Gabriel Deutsch tog in pucken och gick på eget avslut, och Adam Dahlström var sedan där på returen vilket betydde två viktiga poäng för Rallarbo i jakten på en Allettanplats.

Visby/Roma HK – Strömsbro IF 2-3 OT (0-0, 2-1, 0-1, 0-1)
Skott: 21-23 (6-5, 7-10, 8-7, 0-1)
Utv: 8-27 (2-2, 6-25, 0-0, 0-0)

0-1 (22:52) Emil Lindgren (Viktor Ehn, Gabriel Deutsch) PP1
1-1 (29:30) Leo Landor (Olle Andersson, Linus Dahlberg)
2-1 (31:52) Justus Mikkonen (Fredrik Sandberg, Martin Lindberg)
2-2 (52:39) Mikael Hansson (Abbe Broberg, Philip Hägerström)
2-3 (61:29) Adam Dahlström (Gabriel Deutsch, Adam Deutsch)

Nästa match spelar vi på hemmaplan på söndag den 20 november kl 16.00 när Huddinge gästar oss!