ESK söker revansch i viktig match mot Wings

Revanschlustan är stor hos Enköping inför söndagens viktiga Upplandsderby på bortais. Senaste mötet förlorades med hela 2-8 och det är såklart man vill få upprättelse för nu. Lägg därtill att det är blytunga poäng på spel för båda lagen när det gäller kampen om en plats i Allettan till jul.

Matchen streamas på Hockeyettan Play. Köp matchen separat eller teckna ett prisvärt abonnemang utan bindningstid för 149 kr/månad. Välj ESK i listan över klubbar så är du samtidigt med och stöder oss >>

Även om statistiken talar för Enköping i de avslutande sju matcherna av grundserien (som du kan läsa mer om här) så är statistiken inte alls på ESK:s sida när det gäller det senaste Upplandsderbyt på hemmais.

Då vann Wings med hela 2-8 och som Enköpings-Posten skrev från matchen den gången så var det i alla fall bra musik i hallen, apropå att ESK då hyrt in in DJ att sköta musiken under matchen.

Det säger en hel del om matchen den gången.

Wings kommer närmast från tre förluster och två segrar på sina fem senaste matcher vilket är exakt samma facit som ESK har.

Inför matchen är det just Wings som har femteplatsen, den sista platsen som skulle ge en plats i Allettan som julklapp. ESK ligger fyra poäng efter och en seger skulle såklart göra stor skillnad på fortsatta chanser att nå Allettan.


Wings HC Arlanda – ESK Hockey
PLATS: Pinbackshallen, Märsta
DAG & TID: Söndag 20/11 kl 16:00

STREAMA MATCHEN>>
LINEUP, STATISTIK & MATCHHÄNDELSER >>


Erbjudande där du samtidigt är med och stöttar ESK Hockey:
Abonnemang på Hockeyettan Play >> 

(Välj ESK i listan över klubbar så stöder du oss)