Förlust hemma mot Huddinge

Med endast en sekund kvar avgjorde Huddinge och vann matchen med 3-4.

Det var bortalaget Huddinge som inledde målskyttet efter cirka åtta minuters spel. Anton Kalte var sist på pucken när han fick in den mellan benskydden på Oskar Spinnars Nordin. Rallarbo skulle dock studsa tillbaka relativt snabbt. Man fick med sig ett numerärt överläge och där var det Abbe Broberg som sköt ett hårt skott i krysset. Gästerna hade chans att återta sin ledning kort senare när man kom på ett friläge men då var Spinnars Nordin med på noterna.

Tidigt i den andra perioden tog hemmalaget ledningen med 2-1 när Sebastian Linder tog med sig pucken in i offensiv zon och passade en fri Gabriel Deutsch som avlossade ett skott som gick in bakom Oscar Walldén i Huddingemålet. Gästerna jobbade sig sedan in i matchen mer och mer. Man hade chans på kvittering när man kom på ytterligare ett friläge men skulle sedan ändå få in pucken genom Victor Ahlström, framspelad av brorsan Oscar Ahlström, till 2-2.

Strömsbro hade flertalet chanser att ta ledningen i den tredje perioden. Man fick spela fem mot fyra och även fem mot tre, men pucken ville inte in. Istället var det gästerna som skulle hitta nätet till 2-3 när man spelade med en man mindre på banan, men Strömsbro studsade tillbaka igen och fick in en kvittering när Philip Hägerström skickade en chanspuck mot mål som gick in. Matchen såg länge ut att gå mot förlängning men när det bara återstod en ynka sekund av perioden lyckades Huddinge avgöra matchen och ta hem alla tre poängen.

Strömsbro IF – Huddinge IK 3-4 (1-1, 1-1, 1-2)
Skott: 29-37 (13-12, 10-18, 6-7)
Utv: 2-14 (0-4, 2-0, 0-10)

0-1 (08:09) Anton Kalte (Oliver Lindgren, Joakim Albertsson)
1-1 (11:30) Abbe Broberg (Philip Hägerström, William Eriksson) PP1
2-1 (23:49) Gabriel Deutsch (Sebastian Linder, Jonathan Backlund)
2-2 (27:02) Victor Ahlström (Oscar Ahlström)
2-3 (43:46) Victor Ahlström (Oscar Ahlström, Filip Pilö) SH1
3-3 (48:42) Philip Hägerström (William Eriksson, Abbe Broberg) PP1
3-4 (59:59) Oscar Ahlström (Victor Ahlström, Oliver Rooth)

Highlights hittar ni här

Nästa match spelar vi på onsdag den 23 november när vi gästar Hanvikens SK på bortaplan. Nedsläpp 19.00.