Förlust borta mot Hanviken

Det blev en förlust borta mot Hanviken ikväll med 5-2.

Hemmalaget Hanviken tog ledningen med 1-0 efter bara två minuters spel. Målet kom i numerärt överläge när Chase Phelps styrde in pucken från nära håll bakom Oskar Spinnars Nordin. Strömsbro fick också chansen i spel fem mot fyra, men där bjöds det först på ett väldigt böljande spel innan kvitteringen kom genom Viktor Ehn, på pass av Adam Deutsch och Christoffer Persson. De numerära överlägena skulle visa sig lyckosamma för hemmalaget. Med mindre än två minuter kvar av perioden tog man ledningen med 2-1 när Alexander Karlsson gjorde sitt första mål för säsongen.

Den andra perioden bjöd inte på något vidare spel från något av lagen. Strömsbro fick chansen i spel fem mot tre, men pucken ville inte in då. Kvitteringen till 2-2 skulle ändå komma några minuter senare när Mikael Hansson la in en backhand bakom Lucas Rheyneuclaudes. Bara cirka en och en halv minut senare skulle Hanviken dock återta sin ledning när även Hampus Larsson gjorde sitt första mål till 3-2.

Tidigt i den tredje perioden ökade Hanviken också på till 4-2, även det ett powerplay-mål. Strömsbro hade chansen till en reducering när man blev tilldelad en straff men återigen stod Lucas Rheyneuclaudes i vägen och med endast 13 sekunder kvar av ordinarie tid kunde Joel Thulin sätta pucken i tom kasse och fastställa slutresultatet till 5-2 och seger för hemmalaget.

Hanvikens SK – Strömsbro IF 5-2 (2-1, 1-1, 2-0)
Skott: 33-26 (11-7, 12-10, 10-9)
Utv: 10-6 (6-4, 4-2, 0-0)

1-0 (02:05) Chase Phelps (Edvin Hammarlund, Oscar Lundin) PP1
1-1 (10:21) Viktor Ehn (Adam Deutsch, Christoffer Persson) PP1
2-1 (18:22) Alexander Karlsson (Edvin Hammarlund, Oscar Lundin) PP1
2-2 (36:00) Mikael Hansson (Philip Hägerström, Abbe Broberg)
3-2 (37:25) Hampus Larsson
4-2 (41:10) Frederik Schlyter (Ludvig Georgsson, Matthias Sundberg) PP1
5-2 (59:47) Joel Thulin ENG

Nästa match spelar vi på söndag den 27 november kl 16.00 när Enköpings SK gästar oss hemma på Testebo.