Truppnytt: Två lån inför Dalen borta

Inför morgondagens bortamatch mot HC Dalen i Husqvarna Garden lånar vi in två backar.

På grund av sjukdomar och skador på backsidan så lånas Tranås-sonen Hugo Fransson in från HV71 J20. Hugo har producerat bra med poäng från sin backplats, samtidigt som han också fått känna på spel i både SHL och Hockeyallsvenskan med HV71. Nyligen blev han också uttagen till Team-19:s landslagsläger.

Med finns också Marcus Jacobsson från Mjölby HC som i gårdagens match pangade in 1-0.

Lånen gäller över morgondagens match.

Jätteroligt att vi fick möjligheten med Hugo som är en tranåsprodukt, att få se honom i Taif-tröjan i en A-lags match i hans hemmaarena. Glädjande också att Marcus hjälper oss i morgon, han gjorde en riktigt bra och stabil insats i onsdags. Stort tack till HV71 och Mjölby HC, säger klubbchef Stefan Fransson.