Enköping borta.

Matchdag!

Så var vi framme vid grundseriens sista match, i eftermiddag rullar A-laget mot Bahcohallen för bortamatch mot Enköping och matchstart är 19:00.

Inför kvällens match har Enköping sex raka förluster i bagaget medans Huddinge kommer med tre raka vinster i ryggen. Både Enköping och Huddinge är klara för spel i vårserien efter jul men trots det så betyder kvällens match något får båda lagen, Huddinge vill fortsätta på vinnarspåret och ha med sig en bra känsla inför nästa serie medans Enköping såklart också vill vinna för att få med sig en bra känsla samtidigt som man inte vill bli passerad utav Segeltorp, vilket är möjligt och skulle betyda att man hamnar på sista plats i grundserien. Då vårserierna startar om på noll, har det ingen praktiskt betydelse exakt vilken placering man slutar på i grundserien.

Matchen streamas på Hockeyettan Play. Köp matchen separat eller teckna ett prisvärt abonnemang med eller utan utan bindningstid. Välj Huddinge i listan över klubbar så är du samtidigt med och stöttar klubben >>

Foto: Jocke de Groot