PRESSMEDDELANDE: Isak Johansson, målvakt, ansluter.

Hudik Hockey och målvakten Isak Johansson, från Arlanda, har kommit överens om ett kontrakt som sträcker sig säsongen ut.

– Isak är en ung spännande och välutbildad målvakt som vi kom i kontakt med förra säsongen, då han var vår namngivne tredje målvakt. Jag vet att Isak kommer ge allt för att ge Andreas Bosson en hård konkurrens om första spaden, det behöver Andreas och laget, säger Lars ”Lillis” Lövblom, sportchef Hudik Hockey.

Isaks räddningsprocent i Arlanda är 91,9% på 16 matcher.

– Jag ser mig själv som ganska lugn och stabil i målet och försöker spela enkelt. HHC har jag bra koll på, det känns som ett bra gäng som under flera år har nosat på att steget uppåt, säger Isak Johansson.

Övriga förändringar i laget

– Jag vill samtidigt tacka Simon Rönning för hans tid i HHC. Från dag ett har jag och Simon haft en bra dialog om hans situation. I min värld är det viktigt att få spela matcher och det kan vi inte erbjuda. Kul att Simon fick avsluta med en seger i sin sista match, säger Lars ”Lillis” Lövblom, sportchef Hudik Hockey.

#30 Isak Johansson (M)

Född: 2000-04-25.

Vikt: 90 kg.

Längd: 188 cm.

Moderklubb: Arlanda Wings.

Övriga klubbar: Almtuna J18, J20 & A-lag, Vallentuna, Utica Jr. Comets (NCDC/USA), Minnesota Wilderness (NAHL/USA), Väsby.

För mer information klicka HÄR.