Anton Brandhammar klar för Vikings!

Nybro Vikings representationslag kan presentera att backen Anton Brandhammar ansluter till truppen. Kontraktet gäller för resterande del av säsongen.

Anton Brandhammar är klar för spel i Nybro Vikings. Anton kommer senast från Almtuna IS i Hockeyallsvenskan, dit kom han inför den nuvarande säsongen från Kalmar HC där han spelade säsongen 2021/2022. Sejouren i Almtuna slutade med 23 matcher och 2 assist, under den föregående säsongen var Brandhammar en framstående back i Hockeyettan med 44 spelade matcher och 28 poäng, varav 8 mål och 20 assist.

Anton Brandhammar:
– Det känns både kul och inspirerade att få chansen hos Nybro. Jag får verkligen hoppa på en spännande resa och det ser jag fram emot!

Klubbchef Rasmus Aro om nyförvärvet:
– Jag är väldigt nöjd med att addera Anton till truppen. Han gjorde en väldigt bra säsong i Hockeyettan förra året och fick därefter också ett kontrakt i Hockeyallsvenskan. Brandhammar har egenskaper så som sin skridskoåkning, speluppfattning och spelskicklighet som kommer hjälpa oss bli bättre. Anton ansluter till truppen från det att vi återsamlas inför Allettan.

Varmt välkommen Anton!