Skönt slut på 2022!

Härlig avslutning på 2022! Vinst borta mot svåra Surahammar med 5-3. Detta trots att vi tvingas lämna inte mindre än 4 spelare hemma. Vi inleder krampaktigt och Surahammar får göra lite som de ville i vår zon. När de gör 2-0 tidigt i andra ser det tungt ut. Vi kämpar dock på och tar över spelet mer och mer och gör både 2-1 och 2-2 innan perioden är över. I tredje går våra juniorer in och visar var skåpet ska stå, först 2-3 genom Rasmus Larsson och kort därefter 2-4 genom Olle Dahlman. En gammal Wings bekanting, Mattias Eklund är ofin nog att göra 3-4. Spännande blir det i slutet när vi har 1 man på utvisningsbänken och Surahammar plockar målvakten. Vi reder dock ut stormen och 2 sekunder före full tid avgör vi matchen! Målen gjordes av Dennis Von Walden, Emil Gabrielson, Rasmus Larsson, Olle Dahlman och Oscar Sarhus! Gott Slut önskar vi er alla!