Förlust borta mot Segeltorp

Gårdagens kommunderby mot Segeltorp slutar med förlust 5-3. Huddinge och Segeltorp har mött varandra 4 gånger hittills denna säsongen (1 träningsmatch och 3 seriematcher) och Segeltorp har vunnit alla 4 (3 efter ordinarie tid och 1 på förlängning).

I denna matchen leder Segeltorp med hela 3-0 efter första perioden och det är rejäl uppförsbacke för Huddinge. Andra perioden blir lite jämnare, i alla fall målmässigt (2-2) och inför tredje har Segeltorp alltså ledningen med 5-2. Huddinge lyckas få till en reducering i sista perioden men närmare kommer man inte och Segeltorp kan vinna matchen med 5-3.

Förutom att Huddinge överlag gör en mycket svag insats så var det stor skillnad i special teams denna kväll, där hemmalaget gjorde tre mål i PP samt även ett mål med en man mindre på banan.

Statistik ifrån matchen:

Segeltorps IF – Huddinge IK: 5-3 (3-0, 2-2, 0-1)

Skott: 27-43 (10-13, 9-17, 8-13)

Utvisningar: 8 SEG – 14 min HIK

Mål:

1-0 Järvelin (Finn-Olsson, Lustig)

2-0 Berglund (Franzén, Ohlsson)

3-0 Finn-Olsson (Lustig, Carneholm)

4-0 Sandberg Örnmarker (Finn-Olsson, Lustig)

4-1 V.Ahlström (Pilö, O.Ahlström)

5-1 Järvelin (Delden)

5-2 Kalte (Rooth, Hälleström)

5-3 Kämpeberg (Hälleström, Kalte)

Publik: 136 personer.

Se highlights här.

Nästa match spelas hemma fredag 6/1, KRIF står för motståndet och pucken släpps klockan 16:00.