Vinst borta mot Köping

Dagens bortamatch mot Köping slutar med vinst och segersiffrorna skrivs till 2-8.

0-1 görs av Victor Ahlström redan efter 17 sekunder i den första perioden. Huddinge avgör sedan egentligen matchen redan i den första perioden, då man gör ytterligare 3 mål och kan gå till pausvila med ledning 0-4. Andra perioden slutar 1-1 och i den tredje och sista perioden går Huddinge upp till ledning 1-8 innan Köping reducerar till 2-8, vilket blir matchens sista mål och således även slutresultatet. Skönt för Huddinge att fortsätta med en vinst till och att få bra utdelning framåt. Albin Andersson gör en stabil insats i mål och får fina 94,12 i räddningsprocent.

Statistik ifrån matchen:

Köping HC – Huddinge IK: 2-8 (0-4, 1-1, 1-3)

Publik: 201 personer.

Nästa match spelas hemma onsdag 11/1, Forshaga gästar Björkängshallen och nedsläpp är klockan 19:00.