Pelle Hedlund klar för Vikings!

Nybro Vikings representationslag kan presentera att forwarden Pelle Hedlund ansluter till truppen. Kontraktet gäller för resterande del av säsongen.

Pelle Hedlund är klar för spel i Nybro Vikings. Pelle kommer senast från Almtuna IS i Hockeyallsvenskan, dit kom han under säsongen 2020/2021 efter att ha producerat 22 poäng på 24 matcher i Hockeyettan för Grums IK. Pelle spelade även föregående säsong i Almtuna då de

t blev 51 matcher och tio poäng, fördelat på 3 mål och 7 assist. Under den nuvarande säsongen står Hedlund noterad för 29 matcher och 2 poäng i Hockeyallsvenskan för Almtuna.

Pelle Hedlund:
– Det känns verkligen sjukt kul att avsluta säsongen med Nybro. Jag ser verkligen fram emot våren och jag hoppas att det kommer att spelas hockey i Liljas Arena långt fram på vårkanten!

Klubbchef Rasmus Aro om nyförvärvet:
– Det känns väldigt bra att Pelle Hedlund ansluter till truppen. I Pelle får vi in en forward som har spelat både center och ytterforward i karriären. Han jobbar hårt över hela isen och besitter också en härlig attityd. Han har också en bra offensiv uppsida vilket han har bevisat tidigare i Hockeyettan. Pelle gör sin första träning under torsdagen.

Varmt välkommen Pelle!