Förlust borta mot Väsby

Väsby blev numret för stora den här lördagen när de vann med 4-1. Gabriel Deutsch blev ende målskytt för Rallarbo.

Det var hemmalaget Väsby som skulle få den bästa starten på den här matchen. Man tog ledningen med 1-0 efter tre och en halv minuts spel när Nils Bolin fick in pucken bakom Victor Eriksson i Strömsbromålet. Man ökade också sedan på till 2-0 genom Adam Falk. Strömsbro fick inte till några riktigt heta målchanser men man spelade upp sig mot periodens slut.

Väsby fortsatte trumma på i den andra perioden. Det var en period som präglades av många utvisningar och efter att Strömsbro precis blivit fulltaliga kunde hemmalaget öka på sin ledning till 3-0 från nära håll. Man gjorde också 4-0 kort därefter på en retur och uppförsbacken för Strömsbro inför den tredje perioden var lång.

Gästerna försökte dock att komma in i matchen. Man hade ett par frilägen som dock inte resulterade i någonting men man skulle ändå få in en reducering till 4-1 när Gabriel Deutsch slog in pucken från nära håll. Närmare än så kom man dock inte och Väsby vann matchen med samma siffror.

Väsby IK HK – Strömsbro IF 4-1 (2-0, 2-0, 0-1)
Skott: 31-22 (8-4, 19-11, 4-7)
Utv: 8-14 (2-4, 4-10, 2-0)

1-0 (03:29) Nils Bolin (Carl Wassenius, Linus Ryttar)
2-0 (07:16) Adam Falk (Rasmus Sörgardt, Fredrik Stridlund)
3-0 (37:39) Erik Aterius (Filip Rydsröm, Carl Wassenius)
4-0 (38:12) Christian Hägg (Rasmus Sörgardt, Calle Åsell)
4-1 (50:22) Gabriel Deutsch (Jesper Åhlén Hedenström, Philip Hägerström)

Nästa match spelar vi redan imorgon när vi gästar Lindlövens IF på bortaplan med nedsläpp 16.00.