Allettan: HC Dalen borta – 19.00

Ikväll väntar den sista matchen innan serien vänder när vi gästar HC Dalen. 

Matcherna mot HC Dalen blir allt som oftast tuffa och griniga och det mesta talar för att så blir fallet även ikväll. Norrahammar-gänget har hittills presterat bra och ligger trea i serien. För Tranås AIF gäller det att hitta tillbaka till vinnarspåret efter ett antal matcher utan poäng.

En del frånvaro finns att rapportera. Lukas Isaksson rehabar fortsatt, Victor Nilsson-Westlund och Edvin Karlsson saknas på grund av sjukdom. På pluskontot finns Egor Polin som åter är tillgänglig för spel. Målet vaktas av Victor Johnson.

Det är en derbymatch där viljan avgör. Vi måste kliva in med ordentlig åkning och stå upp i närkampsspelet, spela pucken snabbt. Det är sådana saker som vi är beroende av i vårt spel, säger Arto Miettinen.

Se matchen här.