Uddamålsförlust hemma mot Boden

Bortalaget Boden vann en målsnål match med 1-2. Ende målskytt för Strömsbro var Mikael Hansson.

Det var två lag som kom ut på isen med hög intensitet den här söndagen, men det var gästerna som först skulle spräcka målnollan. 0-1 kom cirka tio minuter in i perioden när pucken oturligt studsade in i målet efter en styrning på egen försvarare. Boden ökade också på till 0-2 kort därefter när man i princip hade öppet mål och bara kunde lägga in pucken.

I den andra perioden jobbade sig hemmalaget in mer och mer i matchen. Reduceringen till 1-2 skulle också komma. Man fick chansen i numerärt överläge och där tog det bara 20 sekunder innan Mikael Hansson slog in en retur.

Hemmalaget försökte febrilt att få in en kvittering i den sista perioden, men de riktigt vassa målchanserna saknades. Man hade chansen i numerärt överläge i slutminuterna men gästerna lyckades hålla undan och vinna den här målsnåla tillställningen med 1-2.

Strömsbro IF – Bodens HF 1-2 (0-2, 1-0, 0-0)
Skott: 28-13 (7-8, 10-5, 11-0)
Utv: 6-10 (2-2, 2-4, 2-4)

0-1 (10:12) Max Wahlgren
0-2 (12:48) Fredrik Granberg (Linus Hedman, Max Wahlgren)
1-2 (38:32) Mikael Hansson (Emil Lindgren, Joel Holmli) PP1

Nästa match spelar vi lördagen den 4 februari kl 16.00 när vi gästar Kiruna på bortaplan.