Avgörandets helg för ESK?

ESK-backen Emil Hälldahl ställs mot lillebror Felix i lördagens match mot Vännäs hemma i Bahcohallen. Foto: Håkan Hagman

Trots tre raka förluster har Enköping ännu goda chanser på topp-tre platserna i Hockeyettan Norra Vår. Men ska slutspelsförhoppningarna leva vidare så är det viktigt med bra poängutdelning i helgens två hemmamatcher, mot Vännäs på lördagen och Kalix på söndagen. 

Matchen streamas på Hockeyettan Play. Köp matchen separat eller teckna ett prisvärt abonnemang från 149 kr/månad. Välj ESK i listan över klubbar så är du samtidigt med och stöder oss >>

På bortais är Enköping hittills seriens näst bästa lag, Men på hemmaplan har det hittills bara blivit en seger på fyra försök i Hockeyettan Norra Vår.

Kanske är det avgörandets helg som stundar i och med helgens två hemmamatcher mot Vännäs och Kalix.

Visst, det är ytterligare fyra matcher kvar att spela efter den här helgen men om hoppet om slutspel ska leva vidare måste det bli poäng i helgen – och då helst mer poäng än det går att räkna på ena handens fingrar.

På lördagen bjuder sponsorerna alla på fri entré och det är tabelljumbon Vännäs från utkanten av Umeå som kommer till Bahcohallen för match. Ett Vännäs med noll poäng på kontot hittills och som jagar fast mark i botten av tabellen.

Räkna med ett gästande lag som inte kommer att bjuda på det minsta, trots tabellpositionen!

För ESK-backen Emil Hälldahl, som gjorde sitt allra första mål för ESK i senaste matchen mot Vallentuna, blir det en speciell match då lillebror Felix är med i bortalaget.

Vännäs har också en meriterad före detta elitspelare som huvudtränare numera, sedan Conny Strömberg tog över laget inför vårserien.

Om ESK kan ta tre poäng mot Vännäs på lördagen så står man inför en superviktig match på söndagen mot Kalix. Inför helgen ligger Kalix nämligen på den tredje och sista slutspelsplatsen trots färre spelade matcher.

En ESK-seger i den matchen är nog mer eller mindre ett måste.


MATCHEN: ESK Hockey – Vännäs HC
PLATS: Bahcohallen
DAG & TID: Lördag 4/2 kl 16:00

FRI ENTRÉ
STREAMA MATCHEN>>

Erbjudande där du samtidigt är med och stöttar ESK Hockey:
Abonnemang på Hockeyettan Play >> 

(Välj ESK i listan över klubbar så stöder du oss)


ICE Logga

Ladda inför matchen på bästa sätt
– boka bord på ICE Sportbar >>