Vinst på straffar borta mot Forshaga!

Gårdagens bortamatch mot Forshaga slutar med vinst efter straffar, vilket betyder 2 poäng till Huddinge och dessa var väldigt viktiga i kampen om en slutspelsplats.

Det blev en målmässigt svängig historia igår och i stort sett alla mål föll i den andra perioden.

Efter den första perioden hade hemmalaget ledningen med 1-0 och 5 minuter in i den andra perioden gör man även 2-0. Huddinge reducerar sedan snabbt till 2-1, efter det faller hela 5 mål under mittperiodens sista tio minuter och när lagen går in till sista pausvilan inför den tredje perioden är ställningen 4-4, de resultat står sig även efter full tid och matchen går till förlängning. Inget lag lyckas avgöra matchen under övertidsspelet, straffar fick därför avgöra det hela och där är det bara en straff som går i mål och det är Filip Runbjer som distinkt sätter pucken i nät medans Oscar Walldén stoppar Forshagas alla straffar.