Förlust hemma mot Hudiksvall

Det blev en förlust i kvällens målsnåla match med 1-2 när Hudiksvall drog det längsta strået.

Återigen skulle vi få se en tajt match på Testebo när Hudiksvall gästade den här fredagskvällen. Gästerna inledde också målskyttet efter knappa åtta minuters spel efter att de fått chansen i numerärt överläge. Det var Jesper Wiberg som skickade in 0-1 vid den bortre stolpen.

Hudiksvall höll i taktpinnen under den andra perioden och styrde spelet mestadels, men perioden förblev ändå mållös och spänningen fick vänta till den tredje perioden. Där hittade hemmalaget äntligen in i målprotokollet när Viktor Ehn skickade in pucken i det bortre krysset till 1-1, på en fin bakåtpass från Emil Lindgren. Men Hudiksvall skulle förstöra den här festen när man återtog ledningen med 1-2 med endast 45 sekunder kvar av matchen och det blev också kvällens slutresultat.

Strömsbro IF – Hudiksvall HC 1-2 (0-1, 0-0, 1-1)
Skott: 17-28 (7-8, 2-9, 8-11)
Utv: 10-10 (2-2, 4-4, 4-4)

0-1 (08:23) Jesper Wiberg (Samuel Eriksson, William Eckmyhl) PP1
1-1 (47:43) Viktor Ehn (Emil Lindgren, Gustav Granquist)
1-2 (59:15) William Eckmyhl (Henrik Olsén, Jesper Wiberg)

Nästa match spelar vi på onsdag den 15 februari när Väsby IK HK gästar oss hemma på Testebo.