Förlust hemma mot Väsby

Det blev en förlust hemma mot Väsby ikväll med 2-4.

Serieledarna Väsby blev en alldeles för svår nöt att knäcka den här onsdagen. Gästerna inledde målskyttet i mitten av den första perioden när Carl Wassenius hade öppen gata och bara kunde lägga in pucken. Målet kom strax efter att Strömsbro blivit fulltaliga. Samme Wassenius ökade sedan på gästernas ledning till 0-2 när han fick stå helt fri framför mål. Hemmalaget skulle dock komma med en reducering innan paus. Bara 10 sekunder efter gästernas mål snodde Viktor Ehn åt sig pucken och fick in den bakom Vic

tor Olsson i Väsbymålet i en halvrörig situation.

Den andra perioden var bara 26 sekunder gammal när gästerna ökade på till 1-3 och de fick även in 1-4 cirka fem minuter senare, men även här skulle hemmalaget komma med ett reduceringsmål. På en kontring hittade Sebastian Linder fram till Emil Lindgren som skickade in pucken till 2-4. Fler mål än så skulle det dock inte bli den här kvällen. Den tredje perioden förblev mållös och Väsby vann den här matchen med just 2-4.

Strömsbro IF – Väsby IK HK 2-4 (1-2, 1-2, 0-0)
Skott: 22-36 (5-14, 12-14, 5-8)
Utv: 4-16 (2-2, 0-2, 2-12)

0-1 (11:29) Carl Wassenius (Tobias Liljendahl, Lucas Thorstensson)
0-2 (17:57) Carl Wassenius (Tobias Liljendahl, Nicklas Nousiainen)
1-2 (18:07) Viktor Ehn (Jonathan Backlund, Max Freyschuss Nordin)
1-3 (20:26) Christian Hägg (Lucas Thorstensson, Adam Falk)
1-4 (25:22) Nicklas Nousiainen (Tobias Liljendahl, Carl Wassenius)
2-4 (30:55) Emil Lindgren (Sebastian Linder)

Nästa match spelar vi på lördag den 18 februari när vi gästar Hanvikens SK på bortaplan med nedsläpp 16.00.