Forward och back ansluter till Väsby Hockey

Väsby Hockey har i dagarna kommit överens med forwarden Jesper Andersson från Wings HC och backen Wilmer Lindblad från Enköpings SK. Spelarna ansluter till truppen imorgon torsdag och är spelklara till lördagens hemmamatch mot Lindlöven.
– Vi har jobbat hårt för att bredda ut truppen inför fortsättningen av Allettan och slutspelet, och är väldigt nöjda att kunna presentera Jesper och Wilmer. Jesper är en spelskicklig och allround forward med bra fart. som jag faktiskt försökte få in i truppen redan inför denna säsong.
– Wilmer är en back som har sina främsta styrkor i spelet med puck, och  jag ser en hög potential i honom som blir spännande att se om vi kan få fram. Jag är väldigt nöjd med dessa lösningar och ser fram emot att de ansluter till truppen, säger sportchef Tom Tärnström.
Vidare har Väsby även registrerat en tredjemålvakt, i form av Filip Plars, som kommer från Viggbyholm i division 2.
– Det ger oss en trygghet att vi får in en tredjemålvakt ifall någon av våra målvakter skulle gå sönder. Vi har även valt att släppa tillbaka Tim Dackell till Almtunas J20-lag. Han är ung och behöver mer speltid, säger Tärnström.

Text: Mats Tjernström
Foto: Håkan Hagman