Dick Axelsson är klar för Väsby

Det är med stor glädje vi kan presentera att Dick Axelsson är klar för spel med Väsby Hockey. Någon närmare presentation av denna lirare är inte direkt nödvändig då hans CV är uttömmande. Men vi kan lätt konstatera att den dubbla SM-vinnaren med Färjestad samt den med Tre Kronor VM-guld meriterade Dick är en av de största profilerna som någonsin spelat för föreningen.

Dick har den gångna säsongen spelat för Brödernas Hockey i division 3 där han producerat hela 61 poäng på 15 spelade matcher. Hans eventuella intåg till Väsby har debiterats flitigt i medier på sistone men nu står det alltså klart att denna publikfriare förstärker Väsby under resterande del av säsongen. Dick ansluter till truppen kommande vecka och vi siktar på en debut i Väsbydressen den 1 mars hemma mot Hanvikens SK.

Varmt välkommen till Vilda Väsby – Dick Axelsson!

Sportchef Tom Tärnström och Dicks intåg till truppen.

-Det känns ju såklart smått surrealistiskt att vi den 1 mars hemma i Renew Arena ska få se Dick Axelsson för första gången i Väsbytröjan. Hans CV talar sitt tydliga språk och han gjorde det bra i SHL så sent som förra säsongen. Vi tackar vår Bröder för detta, en försmak kring vad som komma skall!

Foto: Idrottsfoto