Piteå Hockeys glädjebesked – Sundström förlänger

Idag blev det helt officiellt klart att målvakten Johannes Sundström förlänger sitt kontrakt och representerar Piteå Hockey ytterligare en säsong.

21-årige Sundström har under sina år i Piteå Hockey haft en utvecklingskurva som stadigt pekat uppåt. Johannes har visat att han vill konkurrera om platsen som förstemålvakt och har redan nu visat sig vara en av Hockeyettans bästa målvakter.

Johannes har rätt inställning och passion för ishockeyn och det gör att han kommer att vara en stor tillgång för oss och vi hoppas att det blir så i många år till säger Piteå Hockeys ordförande Kjell-Anders Johansson

Innan transferfönstret stängdes den 15.2. träffades en överenskommelse mellan Piteå Hockey, Djurgårdens IF och Johannes Sundström om att han, när Piteå Hockey avslutat sin säsong, ska avsluta säsongen 2022/23 genom att representera Djurgården IF. 

För mer information, läs: www.pt.se/sport