Vikings gästar Tranås!

Nybro Vikings möter Tranås AIF på bortais under onsdagskvällen. Allettan går nu in i slutskedet med tre omgångar kvar att spela. Nu stöttar vi laget till en seger!

Datum och tid: Onsdag den 22 februari kl. 19.00
Arena: Stiga Arena
Livesändning: Matchen livesänds via Tranås livesändning!

Nybro Vikings tog en viktig seger senast mot Halmstad Hammers med 3-5. Janne Väyrynen, Jesper Mångs, Anton Brandhammar, Pelle Hedlund och Adam Persson stod för målen. Det återstår tre omgångar av Allettan Södra och det är en jämn tabell där Vikings givetvis siktar på att komma så högt som möjligt.

Tranås står för motståndet under onsdagskvällen och de kommer senast från en uddamålsförlust 1-2 på hemmais mot Karlskrona HK. I Vikingslägret är Robin Johansson och Robin Wengdahl på skadelistan, i övrigt tas truppen ut i sin helhet under onsdagen.