Sista hemmamatchen i Allettan – Publikfest väntar!

Under söndagseftermiddagen väntar en ny stor publikfest i Liljas Arena när Nybro Vikings gästas av Visby/Roma. Var på plats i god tid och bidra till att skapa en härlig stämning på läktarna!

Datum och tid: Söndag den 26 februari kl. 15.00
Arena: Liljas Arena
Biljetter: Fri Entré – Fåtal biljetter kvar. Hämtas ut här!
Livesändning: Matchen livesänds via Vikings livesändning!

Nybro Vikings är tillbaka på vinnarspåret efter två raka segrar på bortais mot Halmstad Hammers och Tranås AIF. Pelle Hedlund, Juho Liuksiala, Janne Väyrynen x2 och Pontus Karlsson blev målskyttar i den senaste matchen. Nu är det dags för en seger i Liljas Arena!

Visby/Roma förlorade mot Halmstad under fredagskvällen med 4-2. Det är tight i toppen om de två första placeringarna som leder direkt till Hockeyettans Semifinal som är sista steget före Kvalserien till Hockeyallsvenskan. Under söndagseftermiddagen väntar en härlig inramning så till att bidra till att skapa en härlig stämning!

Robin Johansson och Robin Wengdahl är på skadelistan.

Varmt välkomna till Liljas Arena!