A-lag truppmeddelande

Tranås AIF Hockey och Andreas Högosta avslutar sitt samarbete nu när kontraktet löper ut. 

Andreas som varit med på resan under två säsonger flyttar nu hem och vi tackar honom för insatserna i Tranås AIF.

Andreas Högosta är ambitiös och målmedveten, han har utvecklat framförallt backarna som han jobbat mest med. Vår konstellation med Arto och Andreas som inte kände varandra innan har hittat kemi och jobbat hårt sedan första dagen där båda tagit plats och velat framåt, de har sett hockeyn samma sätt. Andreas har vid ett par tillfällen också fått vara Headcoach under säsongen. Vi är mycket nöjda med vad Andreas bidragit och gjort för oss under de här två åren som varit. Vi vill rikta ett stort tack till Andreas för vår tid tillsammans som för den här gången är slut.

Tranås AIF Hockey och alla inblandande önskar Andreas stort lycka till i sin fortsatta karriär.

Klubbchef

Stefan Fransson