Övertidsförlust efter stark upphämtning

Under onsdagskvällen spelades den andra kvartsfinalen mellan Hanvikens SK och Sundsvall Hockey i Tyresö Ishall. Sundsvall hamnar i ett 0-3-underläge efter halva matchen, men som så många gånger tidigare den här säsongen visar laget en otrolig vilja och inställning som gör att man lyckas hämta upp till 4-4 med bara några minuter kvar av den tredje perioden och därefter även har flera lägen att avgöra matchen. Matchen går till övertid där vi bl.a. får ett powerplay som vi inte lyckas förvalta och efter 11:08 gör Hanviken 5-4 vilket gör att man därmed utjämnar matchserien till 1-1.

Sundsvalls mål gjordes av:

3-1 Nils Nordh (David Åhlin, Anton Avehag)
3-2 David Åhlin (Oskar Edström Petré, Erik Hedlund)
4-3 Anton Avehag (Casper Sjödin)
4-4 Fabian Westling Alm (Casper Sjödin, Nils Nordh)

Nu vänder matchserien hem till Sundsvall med match både lördag och söndag i Brandcode Center. Biljetter till matcherna köps här. Vi ses i helgen!